Róka úr pop-up könyveskuckó Verőcén

2022 tavaszától új kalandok várnak Róka úrra a Dunakanyarban is!

2022 áprilisában megnyitott könyves szekrénykénk Verőcén, amely heti két napon várja a helybéli könyvre éhes családokat Róka úr legkedvesebb új olvasmányaival. Havonta egy szombaton pedig vendéget hívunk: kedvenc szerzőinket, illusztrátorainkat és olyan előadóművészeket, akik szellemiségükben rokonságban állnak velünk.

A napsütéses szezonhoz tehát könyveket is kínálunk a Dunában mártózó, Börzsönyben kószáló kalandoroknak, és persze a helyben élőknek, akik reményeink szerint örülni fognak annak, hogy eztán karnyújtásnyira lesznek kedvenc kiadóik könyveitől.

Róka úr nem egyedül költözik a kuckójába, hanem egy másik izgalmas vállalkozással, a placc – kreatív alkotótérrel közösen. A hely, amit megalapítottunk a Kollázs nevet kapta.

A placc gyerekeknek és felnőtteknek kínál művészeti, ill. művészetterápiás műhelyeket többek közt a szabadság és a kapcsolódás jegyében. Könnyű egymáshoz kapcsolódnunk, tele vagyunk ötletekkel, ami a közös alkalmakat illeti.

A programokat mindannyiunk örömére szervezzük, hogy az élet még kerekebb lehessen ott, ahol élünk, és persze nagy szeretettel látjuk minden erre járó barátunkat és vidéki kulturális programokra kiéhezett nagyvárosit!

Személyes átvételt az online rendelésnél ide sajnos nem tudtok kérni, de Julinál személyesen megrendelhetitek, amit szeretnétek!

Kollázs – 2621 Verőce, Árpád út 57.

Nyitvatartás:
Hétfő: 9:30 – 11:30
Kedd: 15:30 – 18:30
Szerda: 9:30 – 11:30 és 15:30 – 18:30

 

Naprakész információkért, programokért csatlakozz a verőcei Kisróka FB-csoportjához!

Kapcsolódó bejegyzések

Róka úr a váci Születés Hetén

Róka úr a váci Születés Hetén

2023. május 04. – 05.Madách Imre Művelődési Központ, Vác A váci Születés Hetének gazdag programkínálata mellé idén is Róka úr kínálja a gyerekkönyves olvasnivalókat. Csütörtökön

Tovább »
0
    0
    Kosár
    Még üres a kosarad!