KÖNYV

GYENGÉD MESÉK KICSIKNEK

Kedves, összebújós mesék, csodaszép felfedeznivaló képek, sok-sok kedvesség és szeretet a közös pillanatokra.

REGÉNYEK, AMELYEKET NEM SZABAD KIHAGYNI

Jean-Claude Mourlevat: Jakabak

Ha szeretitek a kecskéket, a bendzsót és a sarlatánokat, a gyalázkodó versenyeket és a folyton ásítozó kis peléket, akkor kövessétek Jakabak barátunkat elképesztő utazásán. (Ha nem szeretitek, akkor is! Megéri!) Sziporkázó humorral teli, igazi energiaturbó „emberi” történet, amelyben sok mindent megtudunk barátságról, szerelemről, magányról és életkedvről.

Elisabetta Gnone: Olga, a papírlány - A különleges utazás

Olga Papel útnak indul, hogy megkeresse a varázslót, aki őt papírlányból igazi kislánnyá változtathatja, mert elégedetlen önmagával. Útja során egyaránt van része szép és kényelmetlen élményekben, de abban mindegyik hasonlít, hogy Olga ezeken keresztül egyre több dolgot lát meg önmagában, másokban és a világban…

 

KALAND ÉS NEVETÉS KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK

Szerinted képes eltévedni egy Felhő? Tudod, mit kell tenni, ha összekeverednek a hét napjai? Mit gondolsz, meg lehet tanítani a legyeket beszélni? Azt mondod, fogalmad sincs? Akkor ideje, hogy bekopogj Matild és Margaréta, a két boszorkány fura lakóktól hangos otthonába!

Itt az ideje, hogy fellebbentsük a fátylat! Hogyan lett Tatuból és Patuból feltaláló és kutató? Hol is van valójában a titokzatos Furavár? Ebből az ünnepi kötetből nemcsak a furavári fivérek gyerekkorát és bolondos ifjúkorát, hanem felnőttkoruk kihívásait és szédítő eredményeit is megismerheted.

JÁTÉKOS ÉS ALKOTÓ KÖNYVEK

Kreatív könyvek egyéni vagy közös játékozáshoz és alkotáshoz.

BÁMULATOS BÖNGÉSZNIVALÓK KISTUDÓSOKNAK

JUT MINDEN NAPRA

Családi kedvenc mese- és versgyűjtemények, amelyeket újra és újra elővehettek.

SZÉPSÉGES KÖNYVEK AZ IGAZÁN FONTOS DOLGOKRÓL

Kinek mit jelent az otthon? Biztonságos menedék? Egy hely, ahol jó lenni azokkal, akiket szeretünk? Az Otthon kisfiú hőse egy nap azzal szembesül, hogy a régi házból el kell költözniük, a szülei eladták, újat vásároltak. A régi otthontól való búcsú, a visszavágyódás, a fájdalmas elszakadás és a megnyugtató újra otthonra találás története. Csak képekben.

Galamb úr, a boldogságárus ősrégi, pöfögő furgonnal érkezik. Már sokan várnak rá: ő árulja ugyanis a boldogságot. Sokan vásárolnak tőle: így tesz Fürj asszony, Ökörszem asszony, Csilpcsalpfüzike úr. Olyan is akad, akinek nem kell a boldogság, s olyan is, aki elvből nem vesz ilyesmit. Aztán Galamb úr újra beül a furgonjába, de miközben elhajt, kiesik a kocsijából egy doboz…

KÖNYVEK ZENÉVEL

Jazz-mesejáték a Sárik Péter Trió közreműködésével.
Nyughatatlan Micó, a család legkisebb lánygyereke igazi mesei környezetben él, az Üveghegy legtetején. Imádott apja után sóvárog, akit régóta nem látott, mert a papa messzi országokat bejárva, hosszú vándorutakat tesz. Micó, nevéhez méltóan, nem bír nyugton várni, és kinyitja a ládát, amiről azt gondolja, hogy a vándorlások során gyűjtött kincseket rejti…

A Kaláka együttes 2019-ben ünnepli megalakulásának fél évszázados évfordulóját. Ebből az alkalomból jelenik meg a Móra Kiadó gondozásában a Volt egy fakatona című zenéskönyv, amelynek CD-melléklete a zenekar legnépszerűbb gyerekdalait tartalmazza.

VERSEK ÉS VERSES TÖRTÉNETEK

KÖNYVEK, AMELYEKNEK FELNÖTTEK IS ÖRÜLNI FOGNAK

“Volt egyszer egy ember, aki nagyon sokat és nagyon gyorsan dolgozott, és már régen valahol maga mögött hagyta a lelkét. Tulajdonképpen egész jól ment a sora lélek nélkül — aludt, evett, munkába járt, autót vezetett, még teniszezett is. Néha viszont az az érzése támadt, hogy minden ellaposodott körülötte, mintha egy kockás füzet sima lapján járkálna, egy papírlapon, melyet mindenütt egyforma négyzetek borítanak.”

Hét mesén keresztül hívja útra kelni ifjú és megélt korú olvasóit egyaránt egy valódi világutazó. Hatalmas panorámaképeken megelevenedő tájakat bejárni, a végtelen óceán partján elmerengeni, egy afrikai baobabfa hűsítő árnyéka alatt üldögélni, madarakkal szárnyra kapni, titokzatos ösvényeken lábnyomába lépni, s eljutni a legtávolabbra: embertől emberig.

PAPÍRSZÍNHÁZ

Közös élmény ajándékba
Miért szeretjük a papírszínházat? Mert mindenkit elvarázsol. Mert a történetmondás igazi közösségi élménnyé válik. Mert rengeteg kreatív pedagógiai lehetőség van benne. És mert a legjobb illusztrátorok gyönyörű képei kelnek életre.

NYOMATOK

Egy gyönyörű művészi nyomat mindig jó ajándékötlet
kicsiknek és felnőtteknek egyaránt.
Válogass Makhult Gabriella, Molnár Jacqueline, Rofusz Kinga és
Szimonidész Hajnalka varázslatos képei között!

AJÁNDÉKKÁRTYA

Nem tudsz választani?
Add ajándékba a nézelődés és válogatás örömét!

Az ajándékkártyák érvényesek Róka úrék teljes könyvesbolti és antikváriumi készletére, az akciós könyvekre is. Online ajándékkártya azonnali küldéssel.

Így működik:

1. Válaszd ki a panelban, hogy milyen értékben szeretnél ajándékkártyát küldeni.

2. Add meg a neved, ahogy szeretnéd, hogy az ajándékkártya e-mailjében megjelenjen. Add meg a címzett nevét és e-mailcímét, és azt hogy azonnal szeretnéd-e küldeni, vagy egy későbbi időpontra időzíted. Hozzáadhatod saját személyes üzenetedet is.

3. Az ajándékkártyát nem a Pénztárban, hanem közvetlenül ezen a felületen tudod kifizetni bankkártyával. A fizetés ugyanúgy a Stripe biztonságos rendszerén keresztül zajlik, mint a pénztári fizetés.

Kész! Az ajándékkártya már meg is érkezett a címzetthez egy csinos e-mailben.

Az ajándékkártyák érvényességi ideje a vásárlástól számított hat hónap. Eddig az időpontig a kártya bármikor beváltható itt a webshopban. A beváltáshoz a PÉNZTÁR oldalon találjátok az Ajándékkártya opciót. Írjátok be a kártya kódját, és az összeg automatikusan levonódik.