Róka úr és Kompánia gyerekkönyvesbolt és antikvárium
Róka úr könyvesbolt - XI. Szabolcska Mihály u. 5.

GYEREKKÖNYVEK SZÍVVEL - KÜLFÖLDRE IS

Róka úr könyvesboltja és antikváriuma több szempontból különleges színfolt a hazai gyerekkönyv-piacon. Szenvedélyesen gyűjtjük a szívünknek kedves új és használt könyveket, és gondosan válogatjuk, hogy mely könyvek kerülnek be a kínálatunkba. Csak olyan könyveket hozunk ide, amelyeket mi is szívesen olvasunk, és jó szívvel ajánlunk nektek. És legfőképpen: nagyon fontosnak tartjuk, hogy azokat a könyveket vegyétek meg, amelyek valóban örömet fognak okozni nektek, ezért sokat és gondosan foglalkozunk a nálunk megforduló vásárlók igényeivel – függetlenül attól, hogy Magyarországon vagy külföldön élnek. Ha szeretnél kicsit jobban megismerni minket, itt olvashatsz rólunk.

Sok kérdést, kérést és ötletet kapunk olyanoktól, akik külföldön élnek, ám szeretnének a családban magyar nyelven is olvasni minőségi gyerekkönyveket. A kérdések elsősorban három témára vonatkoznak: szállítunk-e külföldre, tudunk-e további kedvezményt biztosítani nagyobb értékű, akár közösen összedobott rendelésre, illetve hogy tudunk-e nektek is segíteni könyveket választani. A válaszunk mindhárom kérdésre: igen!

A külföldre rendelés elsősorban nagyobb tételben éri meg, ezért igyekeztünk olyan rendszert kidolgozni, amely ebben segít nektek.

Rendelés és szállítás

Magyarországon kívül az Európai Unió országaiba küldünk csomagokat. Ezekben az országokban ugyanúgy tudtok rendelést leadni, mintha Magyarországról rendelnétek: csak tegyetek a Kosárba mindent, érvényesítsétek a kedvezményeket, és a Pénztárban az ország kiválasztása után adjátok meg a számlázási és szállítási címet. Belföldi és külföldi szállítás esetén is átutalással vagy bankkártyával tudtok fizetni a Stripe rendszerén keresztül.

Euróban és forintban is tudtok vásárolni: csak válaszd ki a számodra megfelelő valutát, és a teljes webshop átáll a választásod szerint. Kérjük, hogy amennyiben átutalással fizetsz, majd figyelj arra, hogy a megfelelő valutaszámlára utalj (a rendelés leadásakor mindkét számlaszámot automatikusan megkapod).

[woocs sd=1]

Róka úr szállítópartnere a GLS. Ahogy a belföldi szállításoknál,  úgy ez egyes külföldi zónákra is átalánydíjat alkalmazunk, azaz egy óriási banánosdoboznyi szállítmányért ugyanannyit fizettek, mint egy kisebb doboz könyvért – ezt a különbözetet mi álljuk. Az egyes zónák szállítási díjait és várható szállítási időtartamát az alábbi táblázatban látjátok:

 • 1. zóna (3-5 nap) 7.900 Ft

  Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia

 • 2. zóna (4-7 nap) 9.900 Ft

  Belgium, Bulgária, Hollandia, Lengyelország, Luxemburg, Németország

 • 3. zóna (5-9 nap) 12.500 Ft

  Dánia, Franciaország, Írország, Olaszország

 • 4. zóna (5-10 nap) 19.500 Ft

  Észtország, Finnország, Lettország, Litvánia, Portugália, Spanyolország, Svédország

Róka úr külföldre is szállít!
Mennyiségi kedvezmény nagyobb könyvrendelésekre.

Közösségi könyvvásárlás:
nagyobb kedvezmény, kevesebb szállítás

A fenti kóddal 90.000 Ft kosárérték felett a termékeink döntő többségére további 13% kedvezményt adunk.

Ez az összeghatár egy vásárláskor persze nem kevés, de ha többen összeálltok és közös rendelést adtok le, máris könnyebb – ráadásul a szállítási díj is megoszlik. A lényeg, hogy egyszerre, egy fiókból adjátok le a rendelést! Ha többször terveztek ilyet, létrehozhattok egy közös fiókot, de használhatjátok erre a célra valamelyikőtök személyes fiókját is. A fiók fontos, mert az online vásárlások után hűségpontok járnak, ami ekkora tétel esetében már érezhető összeg, és a következő vásárlásnál beváltható – a hűségpontokat pedig a rendszerünk abban a fiókban írja jóvá, amelyből vásároltok. (Róka úrék kedvezményeiről itt olvashatsz bővebben.)

A kedvezmény mértéke a webshopban érvényes árakhoz képesti további 13%, amelyet az EGYUTTKONNYEBB kuponkóddal tudtok érvényesíteni akkor, ha a kosárérték elérte a 90.000 Ft-ot. A kupon érvényesítésekor a rendszer automatikusan levon minden termék árából további 13%-ot, kivéve azokat a termékeket, amelyeken eleve legalább 20% kedvezmény van. Azaz ez a kedvezmény nem érvényesül például a Polcvége vásár könyvekre, de a Kirakatban lévő kedvezményes könyvekre már igen. Érvényes emellett természetesen kivétel nélkül minden teljes árú termékünkre: papírszínházakra, nyomatokra, játékokra.

Na de mit vegyetek meg?

Tudjuk, hogy ez az egyik legnehezebb kérdés! Óriási tempóban és mennyiségben jönnek ki új gyerekkönyvek, így még annak is nehéz nyomon követni az aktuális kínálatot – pláne megtalálni az éppen jó könyvet –, aki viszonylag gyakran jár magyarországi könyvesboltba.

Igyekszünk segíteni ebben. A Kirakatban találjátok (ráadásul 17% kedvezménnyel) azokat a viszonylag új megjelenéseket, amelyek szerintünk a legszebbek, legjobbak, legizgalmasabbak. Róka úr almáriumában pedig a mindenkori kedvenceinket gyűjtögetjük, amelyeket szerintünk nem érdemes kihagyni a gyerekkori olvasmányok közül. Érdemes követni minket a Facebookon és az Instagramon is, mert ott is rendszeresen nyitogatunk ki új megjelenéseket és kevésbé ismert kincseket. Ha kérdésed van, nyugodtan írhatsz nekünk Messengeren is.

Ha pedig szeretnétek rendszeresen értesülni a magyarországi könyvújdonságokról, iratkozzatok fel a kifejezetten külföldön élő magyar olvasók számára készült Hírlevelünkre:

Személyes tanácsadás online

A legjobb persze a személyes beszélgetés. Ebben is nagyon szívesen állunk rendelkezésre, hiszen miért is ne mutathatnánk meg nektek azokat a könyveket videochaten keresztül, amelyeket itt a boltban is ajánlani szoktunk a vevőinek? Ha úgy érzitek, segítene egy 15-20 perces beszélgetés a nektek való könyvekről, töltsétek ki az alábbi űrlapot, és a következő napokra egyeztetünk egy időpontot.

Indulj el legnézettebb oldalaink egyikén:

Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!

Hírlevél

Ne maradj le semmiről, csatlakozz levelezőlistánkhoz!
Általában havonta egy hírlevelet küldünk.

5