Eladnám a könyvemet! Könyveladás Róka úr antikváriumában

KÖNYVELADÁS RÓKA ÚRNÁL

Jó helyen jársz, mert örömmel vásárolunk kinőtt kedvenceket!

Mielőtt azonban belevágnánk, kérjük, hogy olvasd el a tudnivalókat, hogy egyikünket se érjen kellemetlen meglepetés.

Tudnivalók a könyveladásról

Használt könyv eladás

Könyveket személyesen tudsz eladni a Szabolcska Mihály utca 5. szám alatti üzletünkben, nyitvatartási időben, előzetes egyeztetés után. Ehhez egyszerűen küldj egy fotót az eladó könyveidről a bolt[kukac]rokaur.hu címre, és ha van olyan minimumár, amit szeretnél értük, akkor írd meg azt is. Mi visszajelzünk, hogy melyik könyvet tudjuk megvásárolni és milyen árat tudunk érte adni. Ha ez megfelelő neked, már hozhatod is a könyveket 🙂

A téma adott: gyerekkönyveket, ifjúsági könyveket és szülőknek szóló könyveket árulunk, és ezeket is keressük. Van egy listánk arról, hogy elsősorban mit keresünk: ezek olyan könyvek, amelyek már megfordultak nálunk, gazdára is találtak, de szívesen látnánk őket újra a polcainkon. 

Ezeken kívül persze jöhet sok minden más is, ami még nem szerepel az adatbázisunkban. Mindent azonban sajnos nem tudunk megvenni. Két szempont alapján vásárolunk könyveket:

1. A bolt profilja

Róka úrnál erősen szelektálunk a saját ízlésünk szerint, hiszen éppen az az egyik célunk, hogy válogatott klasszikus és kortárs gyerekirodalmat kínáljunk nektek. Nem tudunk ezért megvenni olyan könyveket, amelyeket – ezt nem tudjuk máshogy megfogalmazni – kevésbé szeretünk. Kérjük, hogy ezt a szubjektivitást fogadd el tőlünk, ha esetleg azt a választ kapod, hogy az általad felkínált könyvek nem illenek a kínálatunkba. Azt javasoljuk, hogy nézz körül a termékek között, hogy képet kapj a profilunkról.

2. Állapot

Főszabály szerint csak legalább jó állapotú könyveket veszünk meg. Persze teszünk kivételt, a szerethető régi és ritka kincseknek mi is nagyon örülünk, de ezeknél is fontos, hogy tiszta és nagyjából ép legyen a könyv.

Amennyiben szerepel az adatbázisunkban, a honlapon általában láthatod, hogy mi milyen áron tervezzük árulni az adott könyvet, ha az hibátlan állapotú. Vételárként ennek a 65%-át tudjuk neked biztosítani. Azaz ha egy könyv 2000 Ft-ba fog kerülni nálunk, akkor mi 1300 Ft-ért tudjuk megvenni tőled. Ha valamiért nincsen ár feltüntetve, vagy nincs a könyv az adatbázisban, külön mondjuk neked az árat.

Fontos tudni, hogy ezek az árak csak tájékoztató jellegűek, azért tesszük őket közzé, hogy nagyjából lásd, mire számíthatsz. Előfordulhat azonban, hogy aktuálisan kevesebbet vagy éppen többet tudunk kínálni a könyvedért, attól függően, hogy hogyan változott a könyv elérhetősége, kereslete a honlapon közzétett irányárhoz képest. A tényleges vételárat a könyv állapota is befolyásolhatja.

Ha úgy döntesz, hogy az eladott könyveid helyett nálunk választanál valami mást, akkor 15%-kal magasabb árat számítunk fel a könyveidért. Azaz a fenti példával, 1300 Ft helyett 1495 Ft értékben vásárolhatsz nálunk. A vételárat kétféle módon vásárolhatod le: vagy helyben a könyvesboltban, vagy pedig jóváírunk neked egy kupont, amelyet otthon, a webshopban bármikor felhasználhatsz. Ez a kupon nem jár le, bármikor érvényesítheted. Ha a kupont választod, akkor el fogjuk kérni azt az email-címedet, amelyet az online vásárláskor használni fogsz, a kupon érvényessége ugyanis e-mail címhez kötött.

Használt könyv felvásárlás

Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!

Hírlevél

Ne maradj le semmiről, csatlakozz levelezőlistánkhoz!
Általában havonta egy hírlevelet küldünk.