Tudnivalók a könyveladásról

Könyveket személyesen tudsz eladni a Szabolcska Mihály utca 5. szám alatti üzletünkben, nyitvatartási időben. Behozhatod véletlenszerűen is az eladó könyveidet, de mi azt javasoljuk, hogy a csalódások elkerülése érdekében inkább egyeztessünk előtte e-mailben. Ehhez egyszerűen küldj egy fotót az eladó könyveidről a bolt[kukac]rokaur.hu címre, és ha van olyan minimumár, amit szeretnél értük, akkor írd meg azt is. Mi visszajelzünk, hogy melyik könyvet tudjuk megvásárolni és milyen árat tudunk érte adni. Ha ez megfelelő neked, már hozhatod is a könyveket 🙂

A téma adott: gyerekkönyveket, ifjúsági könyveket és szülőknek szóló könyveket árulunk, és ezeket is keressük. Van egy listánk arról, hogy elsősorban mit keresünk: ezek olyan könyvek, amelyek már megfordultak nálunk, gazdára is találtak, de szívesen látnánk őket újra a polcainkon. 

Itt találod az elsősorban vágyott könyveinket »

Ezeken kívül persze jöhet sok minden más is, ami még nem szerepel az adatbázisunkban. Mindent azonban sajnos nem tudunk megvenni. Két szempont alapján vásárolunk könyveket:

1. A bolt profilja

A Róka úrnál erősen szelektálunk a saját ízlésünk szerint, hiszen éppen az az egyik célunk, hogy válogatott klasszikus és kortárs gyerekirodalmat kínáljunk nektek. Nem tudunk ezért megvenni olyan könyveket, amelyeket – ezt nem tudjuk máshogy megfogalmazni – kevésbé szeretünk. Kérjük, hogy ezt a szubjektivitást fogadd el tőlünk, ha esetleg azt a választ kapod, hogy az általad felkínált könyvek nem illenek a kínálatunkba. Azt javasoljuk, hogy nézz körül a termékek között, hogy képet kapj a profilunkról.

2. Állapot

Főszabály szerint csak legalább jó állapotú könyveket veszünk meg. Persze teszünk kivételt, a szerethető régi és ritka kincseknek mi is nagyon örülünk, de ezeknél is fontos, hogy tiszta és nagyjából ép legyen a könyv.

Ha úgy döntesz, hogy az eladott könyveid helyett nálunk választanál valami mást, akkor 15%-kal magasabb árat számítunk fel a könyveidért. Ezt kétféle módon vásárolhatod le: vagy helyben a könyvesboltban (ilyenkor a webshopban érvényes kedvezményes árakon vásárolhatsz), vagy pedig jóváírunk neked egy kupont, amelyet otthon, a webshopban bármikor felhasználhatsz. Ez a kupon nem jár le, bármikor érvényesítheted. Ha a kupont választod, akkor el fogjuk kérni azt az email-címedet, amelyet az online vásárláskor használni fogsz, a kupon érvényessége ugyanis e-mail címhez kötött.