KAPCSOLAT

Írj nekünk!

Róka úr hírek itt:

és Hírlevélben:

Üzleteink

RÓKA ÚR ÉS KOMPÁNIA - GYEREKKÖNYVESBOLT ÉS ANTIKVÁRIUM

1114 Budapest, Szabolcska Mihály utca 5.
Telefon:
+36 1 227 8848

Nyitvatartás:
Hétfő – Kedd: 10:00 – 17:00
Szerda: zárva
Csütörtök – Péntek: 11:00 – 18:00
Szombat: 9:00 – 12:00

Róka úr budapesti üzletében árnyas fák alatt, egy szuperhangulatos kis kuckóban várunk titeket a legszebb könyveinkkel, antikváriummal, papírszínházakkal, nyomatokkal, játékokkal. Termékeinket továbbra is gondosan válogatjuk és szeretettel ajánljuk a nektek való könyveket. Ismerjétek meg a legújabb kiadványokat, csodáljátok meg kedvenc illusztrátoraink munkáit, kutassatok kincsek után az antikváriumi részlegben és a polcvége kosárban, és kinőtt könyveiteket is örömmel látjuk. Amíg ti nézelődtök, a kicsik sem fognak unatkozni: apró játszósarkunkban kutathatnak a játékok között, vagy akár alkothatnak és színezhetnek.

A Szabolcska Mihály utcai üzlet átvételi pontként is működik, személyes megrendeléseiteket – előzetes értesítés után – itt tudjátok átvenni.

A honlapon található kedvezmények (a Polcvége Vásár kivételével) az üzletben nem érvényesek. Ha mégis szeretnél ilyen kedvezményt a boltban is, igényeld törzsvásárlói kártyánkat, amellyel személyesen is az online árakon vásárolhatsz.

RÓKA ÚR KÖNYVESKUCKÓ

Kollázs – 2621 Verőce, Árpád út 57.

Nyitvatartás:
Hétfő: 11.00-18.00
Szerda: 9.30-16.30

2022 áprilisában megnyitott könyves szekrénykénk Verőcén, amely heti három napon várja a helybéli könyvre éhes családokat Róka úr legkedvesebb új olvasmányaival. Havonta egy szombaton pedig vendéget hívunk: kedvenc szerzőinket, illusztrátorainkat és olyan előadóművészeket, akik szellemiségükben rokonságban állnak velünk.

A napsütéses szezonhoz tehát könyveket is kínálunk a Dunában mártózó, Börzsönyben kószáló kalandoroknak, és persze a helyben élőknek, akik reményeink szerint örülni fognak annak, hogy eztán karnyújtásnyira lesznek kedvenc kiadóik könyveitől.

Róka úr nem egyedül költözik a kuckójába, hanem egy másik izgalmas vállalkozással, a placc – kreatív alkotótérrel közösen. A hely, amit megalapítottunk a Kollázs nevet kapta. A placc gyerekeknek és felnőtteknek kínál művészeti, ill. művészetterápiás műhelyeket többek közt a szabadság és a kapcsolódás jegyében. Könnyű egymáshoz kapcsolódnunk, tele vagyunk ötletekkel, ami a közös alkalmakat illeti. A programokat mindannyiunk örömére szervezzük, hogy az élet még kerekebb lehessen ott, ahol élünk, és persze nagy szeretettel látjuk minden erre járó barátunkat és vidéki kulturális programokra kiéhezett nagyvárosit!

Személyes átvételt az online rendelésnél ide sajnos nem tudtok kérni, de Julinál személyesen megrendelhetitek, amit szeretnétek!

Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!

Hírlevél

Ne maradj le semmiről, csatlakozz levelezőlistánkhoz!
Általában havonta egy hírlevelet küldünk.

5