Bukkancs ajánlja! Róka úrnál

BUKKANCS RÓKA ÚRNÁL!

Gőbel Nonó mesemama, gyerekkönyvblogger, szerző

Új szerző írásaival bővülnek Róka úr könyvajánlói: a svédországi otthonukban három csudalurkót nevelgető meseblogger Bukkancs immár a mi oldalainkon is megosztja veletek kedvenc családi olvasmányait. Bogarásszatok a könyvespolcán, olvassátok ajánlóit, és ismerjétek meg Nonó bűbájos meséjét, Aprafatinkát!

Mi történik, ha EGY nagy könyvfalónak HÁROM kis könyvfalója születik?

Az én esetemben egyszerű volt a válasz: elkezdtünk meséket gyűjteni, mint mások a kavicsokat. A telhetetlen hernyócskával és Varró Dani babaverseivel indítottunk, a Donaldson-Scheffler lapozókkal és Maszat mindennapjaival folytattuk, most pedig épp felváltva olvassuk Harry Potter és 13. Warren kalandjait… 

Én pedig úgy beleszerettem ebbe az új, színpompás könyvvilágba, hogy úgy éreztem: más szülőkkel is szeretném megosztani. Így született a Bukkancs instablogom, amiből öt év alatt kinőtt már egy Varázsvilágok podcast, egy Varázskönyvek havi online találkozó, egy százezres hallgatottságú karácsonyi hangoskönyv (meg egy hozzá tartozó foglalkoztató) és egy Aprafatinka színre lép című hangosmese-gyűjtemény a világ legbongyoribb hajú hősnőjéről. 

Mindeközben egyre több helyen mesélek a minőségi gyerekkönyvekről és saját életünkről Svédországban – Szabados Ágival a podcastjében, dr. Kádár Annamáriával a Művészetek Völgyén (meg a Varázsvilágokban!), mostantól pedig itt, Magyarország legkuckósabb Rókaúr könyvesboltjának oldalán is!

Minden hónapban egy-egy új témában hozok egy csokornyi gyerekkönyvet nektek, hogy legalább annyi bűbájjal szórják be a ti életeteket is, mint a miénket. Remélem, sikerül! Jó böngészést nektek!

Szeretnél még több mesés gondolatot olvasni Nonótól? Iratkozz fel a hírlevelére ITT!

Bukkancs könyvespolca Róka úréknál

1–16 termék, összesen 25 db

Bukkancs blogbejegyzései

Aprafatinka - hangosmese Bukkancstól

Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!

Hírlevél

Ne maradj le semmiről, csatlakozz levelezőlistánkhoz!
Általában havonta egy hírlevelet küldünk.