AJÁNDÉKKÁRTYA

Nem tudsz ajándékot választani?
Add ajándékba a nézelődés és válogatás örömét!

Az ajándékkártyák érvényesek Róka úrék teljes kínálatára, az akciós termékekre is. Választhatsz online ajándékkártyát azonnali küldéssel, vagy nyomtatott változatot, amelyet személyesen átvehetsz és kiszállítással is kérhetsz.

1. ONLINE AJÁNDÉKKÁRTYA-KÜLDÉS

Így működik:

1. Válaszd ki a panelban, hogy milyen értékben szeretnél ajándékkártyát küldeni.

2. Add meg a neved, ahogy szeretnéd, hogy az ajándékkártya e-mailjében megjelenjen. Add meg a címzett nevét és e-mailcímét, és azt hogy azonnal szeretnéd-e küldeni, vagy egy későbbi időpontra időzíted. Hozzáadhatod saját személyes üzenetedet is.

3. Az ajándékkártyát nem a Pénztárban, hanem közvetlenül ezen a felületen tudod kifizetni bankkártyával. A fizetés ugyanúgy a Stripe biztonságos rendszerén keresztül zajlik, mint a pénztári fizetés.

Kész! Az ajándékkártya már meg is érkezett a címzetthez egy csinos e-mailben.

Az ajándékkártyák érvényességi ideje hat hónap. Eddig az időpontig a kártya bármikor beváltható itt a webshopban vagy a Szabolcska Mihály utcai üzletünkben. Az online beváltáshoz a PÉNZTÁR oldalon találjátok az Ajándékkártya opciót. Írjátok be a kártya kódját, és az összeg automatikusan levonódik. Ha személyesen vásárolnátok le, kérjük, hozzátok magatokkal a kártya kódját!

2. NYOMTATOTT AJÁNDÉKKÁRTYA

Nyomtatott ajándékkártyát a budapesti üzletben is vásárolhatsz, vagy itt is hozzáadhatod a kosaradhoz, és a rendes szállítási módokon küldjük Neked. Ezek a kártyák is felhasználhatóak itt a webshopban és a Szabolcska Mihály utcai üzletben egyaránt. Ha a webshopban használjátok fel, a kódot a Kosárban vagy a Pénztárban Kuponkód rublikába írjátok be. A kártya érvényessége a kiállítástól számított hat hónap.

Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!

Hírlevél

Ne maradj le semmiről, csatlakozz levelezőlistánkhoz!
Általában havonta egy hírlevelet küldünk.